Laminált beltéri ajtók

Laminált beltéri ajtók

A CPL beltéri laminált ajtók felületei hasonlítanak a furnérokra. Az 5 mm-es HDF-hordozón 0,6 mm vastag melamin akril felülettel, mely hő, karc és vegyszer-álló. A CPL felület (Continuous Pressure Laminate) gyártásakor a gyantát egy nagyméretű hengerrel folyamatosan préselik a hordozófelületre. A legutóbbi fejlesztések után a Full CPL termékek lapja és tokja teljesen egységes borítást kap, ami esztétikai és tartóssági szempontok szerint is kiemeli a piacon kapható más CPL néven árult ajtók közül. Azoknál a tokborítás egy része az alacsony mechanikai ellenállású dekorfóliát (papírfólia) kapja.
A HPL felület (High Pressure Laminate) a forgalomban lévő felületek legkeményebbike. Kifejezetten erős igénybevételű nyílászárók esetén használjuk (nedvestéri helyiségek, közintézmények, stb.)
Az ajtólap bélése papírrács, tömör, könnyített forgácslap és könnyű MDF lehet, a vasalat fogadására rétegelt élléc szolgál. A megszokottnál sokkal bővebb, gyakran frissülő színpalettánkon a famintázatok és a legfrissebb trendek szerinti design felületek egyaránt megtalálhatóak, hiszen filozófiánk, hogy minden egyedi igényt kielégítsünk.

 

There are no products to list in this category.