Fa bejárati ajtók

Fa bejárati ajtók

A fa nemcsak természetességet, hanem minőséget is teremt otthonunkban. A modern fa bejárati ajtók ötvözik magukban a több évszázados asztalos hagyományokat a modern kor technikai fejlesztéseivel, ezáltal megfelelnek a legmagasabb műszaki követelményeknek is.
A bejárati ajtó mindkét oldala fa felületű, melyet a fa erezete és pácolása hangsúlyoz.
A klasszikus formákat íves bordázat jellemzi, míg a modern ajtók díszítésére fa, vagy fém intarzia berakás alkalmazható.

 

Elsősorban azoknak ajánljuk a fa bejárati ajtókat, akik rajonganak a természetességért, és ezt otthonuk építészeti stílusában is látni szeretnék. Amennyiben az ablakok is fából készültek, akkor is érdemes fa bejárati ajtót választani az épület egységes megjelenéséért.

 

A mai modern ajtók több pontos biztonsági zárral van ellátva a betörés elleni védelem és tökéletes biztonság érdekében. Ajtóinkat süllyeszthető hő-hídmentes küszöbbel szereljük fel, mely gumi tömítéssel zár. Termékeink kizárólag válogatott, magas minőségű alapanyagokból készülnek, a színskálán választott szín alapján, ami lehet akár látható lazúr vagy takaró felület is.

 

Show:
Sort By: