Bejárati ajtók

A bejárati ajtó szerepe rendkívül fontos. Megnyithatja vele az átjárót a külső és a belső tér között, de ugyanúgy el is zárhatja azt. Stílust kölcsönöz otthonának. Ez a legtöbbet használt nyílászáró az épületen. Napi többszöri nyitás és -csukás igénybevételnek van kitéve.
Amikor ajtót vásárol, bizonyára hosszú évekre szóló döntést hoz. Válasszon olyan ajtót, amely évtizedeken keresztül igazolja döntését!

 

Prémium bejárati ajtóink minőségi alapanyaguknak és hőszigetelt üvegezésüknek köszönhetően maximális kényelmet és biztonságot nyújtanak. Több ajánlott típusa létezik, de ettől eltérő elképzelés is megvalósítható, a műszaki korlátok figyelembevételével. Így válik bejárati ajtaja otthona legfőbb díszévé.

 

A küszöb szárnnyal csatlakozó részen gumitömítés található a hőhíd kiküszöbölésére. 5 ponton záródó biztonsági zár gondoskodik otthona biztonságáról.
Igény szerint kiegészíthető ujjlenyomatolvasóval, számkódos beléptetővel, A Gretsch-Unitas(GU) BKS motorizált többszörös reteszelésű elektromos rendszerével, így bejárati ajtajának zára mobiltelefonról is vezérelhető.

 

Alsó részéhez a rendszertől függően talpprofil; purenit; vagy műanyag merevítő profil rendelhető, mely a padlóvonal alá kerül beépítésre. Célja a hőhídmegszakítás.

 

Masszív, teherbíró, magasan hő- és hangszigetelt, valamint rendkívül biztonságos megoldást nyújtunk a legmagasabb igényeknek megfelelően.